Akoestische panelen kantoor

Bij Zautsen Kantoorinrichting hebben wij een verzameling kantoormeubilair samengesteld die zo veel mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten. Ons assortiment stelt u in staat producten te kiezen die passen bij u specifieke behoeften. Indien het product er niet bij zit gaan we graag in gesprek voor een maatwerk oplossing. Niet is ons te gek. Aandacht en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel.

Waarom kiezen voor akoestische panelen kantoor?

Akoestische panelen voor op kantoor hebben de primaire functie om de akoestiek te verbeteren. Daarnaast zijn de akoestische panelen van esthetische waarde voor uw kantooromgeving die bijdragen aan de stijl en decoratie in uw werkomgeving. Akoestische panelen hebben daarom een positieve bijdrage aan de gezondheid en welzijn van uw medewerkers.

Assortiment akoestische panelen kantoor

Akoestische producten komen zijn er in vele soorten beschikbaar. We laten u een kleine greep uit ons assortiment zien.

Bekijk onze webshop voor akoestische panelen kantoor

Stel u akoestische panelen kantoor hier zelf helemaal samen en klik op prijs aanvragen voor een scherpe aanbieding.

Tip! Geen halve maatregelen

Geluidshinder heeft een forse impact op uw medewerkers. Dit kan hierdoor uiteindelijk ook effect hebben op uw werkomgeving, wanneer niet tijdig en op de juiste manier wordt ingegrepen.

Voorkom halve maatregelen waarbij uiteindelijk te weinig merkbare verbetering optreedt. Zorg voor een goed advies, waar een geluidsmeting onderdeel van uitmaakt. Op basis daarvan kan onze specialist vaststellen welke maatregelen in welke omvang nodig zijn om het geluidsprobleem op te lossen. Wanneer het om grotere ruimten gaat, zullen in veel gevallen niet alleen geluidsabsorberende voorzieningen, maar ook geluidsblokkades worden geadviseerd. Die blokkades zorgen ervoor dat geluiden zich niet meer over de hele ruimte verspreiden. In kleinere ruimten worden bij voorkeur in het ontwerp maatregelen opgenomen die passen bij het aantal werkplekken en de activiteiten waarvoor de ruimte is bestemd.

Stappenplan akoestische panelen kantoor

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk de oorzaak (bron) van het probleem vast te stellen, daarom werken we graag via een stappenplan

 1. Vaststellen oorzaak van probleem (eventuele gratis geluidsmeting)
 2. Het adviseren en kiezen van de akoestische panelen
 3. We kunnen met onze software een schatting geven wat de verbeteringen zullen zijn.
 4. Het leveren en indien gewenst het installeren van de akoestische panelen
 5. Garantie en indien nodig onderhoud.

Waar moet je akoestische panelen voor kantoor het beste plaatsen?

Dit is geheel afhankelijk van de ruimte en waar de oorzaak (bron) van het probleem zit. We adviseren u graag vrijblijvend over de beste mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder. U kunt ons bellen of het onderstaande contactforumlier invullen.

Contactformulier

  Liever telefonisch contact?

  Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Download gratis ons e-book.