Videoconferencing systeem

Bij Zautsen Kantoorinrichting hebben we een professioneel en uitgebreid assortiment in videoconferencing systemen. Stel al uw technische vragen over videoconferencing systemen aan onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Hybride werken

Om Hybride werken of thuiswerken te laten slagen zijn er technologische hulpmiddelen nodig, zoals videoconferencing systemen nodig om de werkzaamheden te faciliteren. Hoe krijg je de juiste informatie op het juiste tijdstip op de juiste plaats. Hier kunnen we meedenken en hardware leveren die dit mogelijk maken. Slimme digitale Videoconferencing systeem waarmee uw bedrijf toekomstbestendig is.

VIDEOCONFERENCING SYSTEEM

Vrijblijvend advies

Van schermen tot speaker wij hebben het totale assortiment om u te voorzien van perfecte oplossing. Voor iedere situatie is het van belang de juiste producten te selecteren voor het beste resultaat. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door onze experts op gebied van Videoconferencing systeem

beamer

Voordelen videoconferencing systeem

 • Draagt bij aan Hybride werken
 • Online meeting scheelt een hoop reistijd
 • Altijd en overal in contact
 • Lage investering en weinig onderhoud
 • Bevordering communicatie
 • Haarscherp beeld en goede audio kwaliteit

TIP!

Inventariseer van te voren goed welk systeem u gebruikt Microsoft Teams of Zoom? Hoeveel mensen er in de ruimte aanwezig zijn. Neemt u uw eigen apparaat (BYOD) mee na ruimte of wilt u een eigen vast device in de ruimte hebben. Grote ruimtes & meer personen vragen bijvoorbeeld om andere of meer camera’s en microfoons.

Videoconferencing systeem: de toekomst

Wij vinden het belangrijk om het belangrijk om bij het inrichten van uw werkplek rekening te houden met de toekomst (komende 5-10 jaar). Hybride werken wint steeds meer terrein en videoconference is daarin een belangrijk hulpmiddel. Investeer daarom in hoge video- en audio kwaliteit videoconferencing systeem.

Wat heb je nog meer nodig voor een Videoconferencing systeem

Als er binnen je organisatie veel hybride gewerkt wordt heb je ook apparatuur voor thuiswerkplekken nodig. Ook hier helpen u graag verder mee.

Thuiswerken heeft enkele voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever.

In hoogte verstelbare bureautafel voor het thuiskantoor. Uiterst geschikt voor het thuiswerken. Dit bureau kan in allerlei soorten maten en materialen worden geleverd zodat het helemaal past bij uw eigen interieur.

Contactformulier

  Liever telefonisch contact?

  Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Download gratis ons e-book.