Kantoormeubilair

Bij Zautsen Kantoorinrichting hebben wij een verzameling kantoormeubilair samengesteld die zo veel mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten. Ons assortiment stelt u in staat producten te kiezen die passen bij u specifieke behoeften. Indien het product er niet bij zit gaan we graag in gesprek voor een maatwerk oplossing. Niet is ons te gek. Aandacht en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel.

Inhoudsopgave kantoormeubilair

Waarom kiezen voor kantoormeubilair van Zautsen?

De verschillende bewegende delen in ons lichaam maken het een hele opgave om de juiste afstelling van uw kantoormeubilair te vinden. Wij bij Zautsen Kantoormeubilair helpen u graag met het juiste advies zodat u direct de voordelen ervaart.

Onze betrouwbaarheid en garantievoorwaarden van de producten zorgen ervoor dat u nog lang kunt genieten van onze producten. Wij hebben voor ieder budget een geschikte oplossingen. U kunt de producten zelf samenstellen in onze eigen 3D configuratie in de webshop. Heeft u advies nodig dan helpen wij u graag verder.

Klant aan het woord: ‘’Ik dacht altijd dat ik een goede bureaustoel had, tot dat ik me door Zautsen liet adviseren en we samen een bureaustoel hebben samengesteld met bijbehorende gebruiksinstructie. Ik merkte na één week dat mijn schouder- en nek klachten sterk afnamen en inmiddels tot het verleden behoren. Ik adviseer iedereen die veel beeldschermwerk achter het bureau doet zich te laten adviseren door Zautsen.’’ – Casper van Doenzer Eigenaar CVD Bewindvoering –

‘’Het is moeilijker om een goede stoel ontwerpen dan een wolkenkrabber’’. Dat zei Mies van der Rohe – Architect en meubelontwerper USA –

Zitmeubilair

Waar en hoe(lang) er ook gewerkt wordt in de werkomgevingen, taken en behoeften zijn verschillend. Daarom verschillen de eisen aan de uitrusting en de individuele wensen voor de perfecte bureaustoel. Dus kies voor een bureaustoel die aan al uw wensen voldoet.

Zitmeubilair vergaderstoel

Een vergaderstoel die perfect past bij de stijl van uw interieur, geheel samen te stellen naar uw eigen wensen. Zowel technisch als esthetisch.

Loungemeubilair

De hardst groeiende productgroep. Dit komt doordat er steeds meer behoefte is aan een informele werksfeer die bijdraagt aan creativiteit en innovatie. Uitnodigende loungemeubelen die een meerwaarde voor uw bedrijf zijn.

Thuiswerkplek kantoormeubilair

Thuiswerkplekken hebben een definitieve plek opgeëist in ons werkleven. Hoe krijg werk thuis een plek en integreren we het kantoormeubilair zo goed mogelijk met uw thuis.

Bureautafel

Tip! Kies voor een zit sta tafel. Uit onderzoek blijkt dat 94% van de gebruikers niet meer terug wilt naar een vast bureau

Bureautafel duo

Ideaal voor teams die veel samenwerken. Geschikt voor benchconfiguraties of spine-opstellingen. Van 2 personen tot 8 personen onze producten zijn naargelang uw behoeften samen te stellen.

Tip! Onderstaand een voorbeeld waarmee je met opbergruimten verschillende zones kunt creëren

opbergruimtes

Opbergruimte kantoormeubilair

Kasten die modulair zijn en overal passen. Wij hebben talrijke vormen die door verschillende hoogten aan uw persoonlijke behoefte kunnen worden aangepast. Praktische en met de mooiste design. Tip kijk ook eens naar onze modulaire open kast systemen. Hiermee kunt u de ruimte heel eenvoudig en praktisch verdelen in verschillende zones.

Belcel

Een plek die uitnodigt om in volledige rust alleen te werken of langere telefoongesprekken te voeren.

Maatwerk kantoormeubilair

Onmisbaar om net dat laatste missende puzzelstukje te zijn in uw kantooromgeving. Standaard meubilair is voor 90% geschikt om uw ruimte naar de juiste standaarden in te richten. De laatste 10% zijn vaak de lastigere vraagstukken, zoals bijvoorbeeld een ruimte onder een trap of draagpilaar. Denk aan ruimtes zoals de pantry, lounge of eventueel een op maat gemaakt receptie?

Garantie kantoormeubilair

De garantietermijn voor zitmeubelen, conferentie- en projectmeubelen en kantoormeubelen bedraagt 5 jaar. Uitzonderingen zie garantie-uitzonderingen

In het kader van deze garantieperiode leveren wij gratis alle reserveonderdelen (uitzondering zie garantie-uitsluitingen). Bovendien biedt Zautsen Kantoorinrichting de service van een mobiele klantendienst, die de producten ter plaatse onderhoudt en repareert. Voor de mobiele klantendienst berekenen buiten de garantie extra kosten.

30 jaar garantie op de Sedo Lift zithoogte mechaniek.

Milieu (LCA – Levenscyclus Analyse)

Een belangrijk meetinstrument om de totale milieubelasting te bepalen is de Levenscyclus Analyse (LCA). Om deze analyse uit te voeren is er een internationale erkend raamwerk opgesteld. Dit resulteert in een document welke aangeeft wat de impact is op het milieu. U kunt al op veel van onze producten een LCA terugvinden in de brochure en desgewenst sturen we u deze informatie graag per mail toe. Wat is er nu meer duurzamer dan een product maken dat een lange levensduur heeft?

Contactformulier

    Liever telefonisch contact?

    Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

    Download gratis ons e-book.