Klein kantoor inrichten

Waarom kiezen voor een klein kantoor inrichten?

Wilt u een klein kantoor inrichten? Of u nu gaat verhuizen, verbouwen of gewoon toe bent aan een nieuwe inrichting. Bij Zautsen Kantoorinrichting bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over slimme, intuïtieve oplossingen, omdat die het werkleven nu eenmaal een stuk makkelijker en leuker maken.

nieuw kantoor inrichten

Hoe gaan we te werk om een klein kantoor in te richten

We gaan graag met u in gesprek om te inventariseren wat de wensen zijn voor nu en in de toekomst. Hoe zien uw dagelijkse werkprocessen eruit en hoe kunnen we hier slimme oplossingen voor creëren? Daarnaast houden we rekening met de omgevingsfactoren zoals akoestiek en lichtinval, hoeveel werkplekken er moeten komen en heel belangrijk welke sfeer moet het kantoor uitstralen. Daarna pas gaan we aan de slag met een ontwerp waarin we rekening houden met de kosten en planning.

Een compleet assortiment,
voor elk budget

Vervolgens gaan we over tot het plaatsen en installeren van het meubilair door onze eigen ervaren technische medewerkers. Na een instructie over het gebruik van de werkplekken bent u klaar om te genieten van uw nieuwe werkplek.

Stappenplan klein kantoor inrichten

Om te komen tot een zo goed mogelijke werkomgeving lopen we per fase gedetailleerd de stappen door. Het is belangrijkste gedeelte is de inventarisatie en het onderzoek wat bepalend is voor het succes van de nieuwe werkomgeving.

stappenplan voor kantoorinrichting

Ontdek wat een nieuw klein kantoor inrichten u kan opleveren.

De inventarisatie van uw werkprocessen kan een eye-opener zijn om te komen tot nieuwe inzichten en de behoeften van uw medewerkers in kaart te brengen. Daarom verenigen duurzaamheid, ergonomie, vitaliteit, sfeer en beleving in ons concept met als doel:

  • Hogere productiviteit
  • Happy en gemotiveerde medewerkers
  • Minder ziekteverzuim
  • Meer samenwerking & communicatie

Klant aan het woord

Boris Simic, Directeur Letseldirect.

‘’Ik merk dat de impact van ons nieuwe kantoorinrichting een positief effect heeft op het aantrekken van nieuwe medewerkers. Daarnaast is de eerste indruk en de sfeerbeleving steeds vaker dan ooit de doorslaggevende factor’’

Laten we kennismaken

Bent u nieuwsgierig geworden wat een klein kantoor inrichten voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens deze kennismaking kunnen we bovendien de mogelijkheden bekijken wat een klein kantoor inrichten kan betekenen voor uw organisatie.

Contactformulier

    Liever telefonisch contact?

    Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

    Download gratis ons e-book.