Sedus bureau

Een Sedus bureau staat voor kwaliteit, hoogwaardige materialen, geproduceerd tegen de hoogte standaarden op gebied van milieu en ergonomie?

Voordelen Sedus bureau

In plaats van alleen maar zittend uw werkdag door te komen heeft u met een Sedus bureau de mogelijkheid deze positie af te wisselen met een staande houding. Hierdoor creëert u meer doorbloeding door uw lichaam en een minder statische houding gedurende de werkdag. Dit resultaat aanzienlijk in de belasting van uw rug, schouder en nek.

sedus bureau

Verschillende controle panelen

De voordelen van een Sedus bureau op een rij:

  • Hoge productiviteit, meer energie
  • Minder rug, nek en schouderklachten door meer beweging
  • Verbranden van meer calorieën
  • Reductie ziekteverzuim

Stel hier u bureau helemaal zelf samen

Klik hier om uw bureau helemaal zelf samen te stellen met onze handige 3D configurator. Creëer hem helemaal naar uw eigen stijl en persoonlijke behoefte.

Opties en mogelijkheden Sedus bureau

Belangrijk vinden wij dat uw bureau geheel is samen te stellen naar uw eigen stijl en passend bij uw werkomgeving. U kunt zelf het kantenband van uw tafelblad in de gewenste kleur samenstellen. Wilt u weten hoe het hoog laag bureau tot leven komt in uw werkplek? Neem dan contact met ons op. Met onze handige software kunnen wij uw hoog laag bureau in uw kantoor tot leven laten komen.

TIP!

Vraag eens een vriend of kennis die gebruik maakt van een Sedus bureau hoe zijn of haar ervaringen zijn!

Milieu

Onze hoog laag bureaus zijn voor hoogwaardige materialen en voor 99% recyclebaar. Wij vinden het belangrijk dat onze fabrikanten dezelfde waarden voor milieu hebben als wij.

milieuvoorwaarden

Vragen over een Sedus bureau? Wij horen ze graag.

Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 045 200 0075 of mail met ons info@zautsenkantoorinrichting.nl Wij adviseren u graag over mogelijkheden van het hoog laag bureau.

Contactformulier

    Liever telefonisch contact?

    Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

    Download gratis ons e-book.