Belcel kantoor

Bij Zautsen Kantoorinrichting bent u aan het juiste adres voor een belcel op kantoor. Wij hebben een groot assortiment en voor ieder budget een gepaste oplossing. Indien gewenst kunnen we de belcel bij u op kantoor plaatsen

Geluidshinder op kantoor herkenbaar?

Alleen al een (te) hoog geluidsvolume kan erg vervelend zijn. Zeker als het geluid langere tijd aanhoudt. Ook kan je concentratievermogen worden verstoord wanneer gesprekken in de omgeving verstaanbaar zijn. Als we ergens moeten wachten, bijvoorbeeld aan het loket in het gemeentehuis of aan de balie bij de apotheek dan kunnen we gesprekken van anderen vaak verstaan. We zeggen dan, dat er te weinig spraakdiscretie is. Daarom is een belcel kantoor een handige toevoeging op uw werkplek.

Spraakdiscretie en Spraakverstaanbaarheid

Geluidshinder komt voor op alle kantoren. Wij van Zautsen Kantoorinrichting maken dan ook onderscheid tussen spraakdiscretie en spraakverstaanbaarheid. Wilt u de communicatie bevorderen en spraakdiscretie realiseren dan zijn de belcellen op kantoor de ideale oplossing.

belcel kantoor

Voordelen belcel kantoor

 • Minder afleiding op kantoor
 • Meer concentratie op kantoor
 • Spraakdiscretie voor uw medewerkers
 • Geen verbouwing nodig
 • Flexibel mee te verhuizen of makkelijk in een andere ruimte te plaatsen

Verschillende soorten belcel kantoor

Wij hebben verschillende soorten en maten telefooncel of ruimte in ruimte oplossingen. Denk hierbij aan de solo belcel of zelfs een vergaderruimte waar meer dan 6 personen in passen.

belcel kantoor

Installatievideo belcel kantoor

Klik hier voor een installatievideo van de belcel.

Samenstellen belcel

U kunt de belcel kantoor geheel zelf samenstellen. Denk hierbij aan de kleuren aan de buitenkant, de stoffering aan de binnenkant, werkblad, verlichting etc. wij helpen u graag bij de configuratie van de belcel op uw kantoor.

Wij hebben hiervoor een handige 3D configurator op onze website. Klik hier om naar de configuratiemodule te gaan en stel uw belcel geheel zelf samen.

kleuren belcel kantoor

Kan ik de Belcel zelf installeren?

Klik hier om ons handige installatie filmpje te bekijken. Liever uitbesteden? uiteraard bestaat de mogelijheid dat wij de Belcel komen installeren voor u. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Belcel op kantoor voor uw organisatie?

Nieuwsgierig geworden naar een belhokje voor op kantoor? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Of kijk eens op onze webshop naar de verschillende modellen belcellen

Contactformulier

  Liever telefonisch contact?

  Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Download gratis ons e-book.