Vloer voor kantoor

Voor iedere ruimte en toepassing en binnen elk budget hebben we de geschikte vloer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

vloer voor kantoor

Vloer op kantoor

Het eerste element wat je tegen komt is de vloer. De vloer is vaak groot in oppervlakte en belangrijk als het gaat om de eerste indruk. Qua kleur heeft deze een bepalende en grote impact op de kantoorgebruikers. Lees in onze blogs wat de kleuren voor een rol spelen in het gemoed van de werknemers.

vloer voor kantoor
grijze vloer op kantoor

Akoestieke functie

De vloer speelt ook een groot hulpmiddel op gebied van akoestiek. Het kiezen van het juiste materiaal is hierin belangrijk en ook hier helpen we u graag bij.

Kies voor variatie van vloer voor kantoor

We kunnen ook kiezen voor meerdere soorten vloer voor kantoor in de verschillende ruimten. Zo kun je de ontvangstruimte anders stofferen dan bijvoorbeeld de concentratieplekken. Ook de grote van de ruimte is bepalend. Je kunt met de kleur en materiaalsoort een optisch voordeel realiseren in een ruimte.

Welke vloer past bij u?

Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn een soort harde tapijt welke van duurzame materialen is gemaakt. Het is daarbij ook nog eens enorm slijtvast en goed te gebruiken voor ruimten waar veel en intens gebruikt van wordt gemaakt.

Tapijt en Karpetten

Tapijt en karpetten geven een warme en comfortabele, zakelijke uitstraling en zijn gezien de akoestiek een prima keuze.  Ook de isolatiewaarde zijn ideaal om koude vloeren tegen te gaan.

PVC vloeren

PVC is een optie voor een warme en decoratie uitstraling. Het is warmte doorlatend en makkelijk te vervangen. Vinyl gaat lang mee en is makkelijk te onderhouden. De ondergrond dient wel geëgaliseerd te zijn en er is kans op beschadiging als er scherpe voorwerpen op vallen.

Laminaat

Clicklaminaat is er in veel verschillende kleuren en stijlen te verkrijgen is qua prijs interessant. Het is makkelijk te leggen en dito in onderhoud. Het geeft een warme en klassieke uitstraling.

vloer voor kantoor inspiratie opdoen?

Kom langs onder het genot van een kopje koffie bekijken we de mogelijkheden en kunnen we voorbeelden laten zien. Of we komen graag langs en nemen onze voorbeelden mee.

TIP!

Je kunt met de kleur en materiaalsoort een optisch voordeel realiseren in een ruimte.

Meetservice en installatie

Onze eigen technische medewerkers leggen vervolgens de vloer(en) en zorgen dat alles na tevredenheid wordt opgeleverd. Zodat uw vloer voor kantoor zonder zorgen wordt geïnstalleerd

Contact

Ben u nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Contactformulier

    Liever telefonisch contact?

    Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

    Download gratis ons e-book.