Kantoor verbouwen

Gaat u verhuizen, verbouwen of bent u toe aan een nieuwe werkplekinrichting? Zautsen kantoorinrichting ontzorg, adviseert en realiseert uw project van groot tot klein.

Kantoor verbouwen? First things first

Eerst gaan we graag met u aan de slag om de activiteiten en werkprocessen binnen het bedrijf in kaart te brengen. We noemen dit activity-based-design. De verbouwing moet deze activiteiten en processen ondersteunen en wellicht rekening houdend het hybride werken. Het is belangrijk deze fase goed te doorlopen en rekening te houden met toekomstige trends. We willen dat uw kantoor klaar is voor de toekomst en mee kan groeien met uw bedrijf. Gaat u uw kantoor verbouwen? lees dan gerust verder over onze mogelijkheden.

Arbo- wet en regelgeving

Tijden de verbouwing adviseren we altijd conform de geldende Arboregelgeving en zelfs nog verder om het welzijn van de medewerkers te garanderen.
Denk daarbij aan de volgende zaken.

 1. Daglicht
 2. Temperatuur
 3. Geluid
 4. Ventilatie
 5. Ergonomie
leeg kantoorpand

Identiteit

Nog voordat we aan de slag gaan om een zo goed mogelijk ontwerp te maken bekijken we welke kleuren, stijl en materialen nodig zijn om dit zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw bedrijfsidentiteit. We houden hiermee rekening met de invloed (link kleuren) die deze heeft om het welzijn van uw medewerkers.

Ontwerp & Kantoor verbouwen

Tot slot komt het conceptontwerp tot leven middels onze binnenhuisarchitect. Hierin komt alle verzamelde informatie tot uiting in een helder en verbeeldend ontwerp. U kunt nu gericht zien hoe alle creatieve idee├źn zijn uitgepakt en kunnen dan nog aanpassingen doen tot u volledig tevreden bent.

Kantoor verbouwen TIP!

Bepaal de indeling van uw kantooromgeving altijd vanuit de verschillende functies; oftewel basiswerkplekken, retraiteruimte, meetingruimte, co-creatie ruimte en communityruimte.

Producten kantoor verbouwen

Wij kunnen u ontzorgen met de volgende zaken:

 1. Vloeren
 2. Wanddecoratie (akoestiek)
 3. Verlichting (plafond en taakverlichting)
 4. Vergaderruimte glas en systeemwanden
 5. Deuren
 6. Raamdecoratie

Inspiratie opdoen?

We kunnen altijd samen met onze interieurarchitect een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken op uw locatie.

Contact

Ben u nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Contactformulier

  Liever telefonisch contact?

  Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Download gratis ons e-book.