Pendelarmatuur Kantoor

Pendelarmaturen zijn uitermate geschikt voor het verlichten van kantoren, vergaderzalen etc. Doormiddel van pendelarmaturen kunt u uw ruimte op een moderne manier verlichten.

Pendelarmatuur voor op kantoor

Pendelarmatuur kantoor dé perfecte lamp voor op ieder modern kantoor. Deze pendellampen zijn meestal hanglampen die bevestigd worden aan het plafond doormiddel van diverse stalenkabels of kettingen. De lamp dient als gewicht en kan in allerlei vormen worden gemaakt. Zo kan de vorm strak zijn, maar ook kunstzinnig. Hierdoor past de pendelarmatuur in iedere ruimte.

Pendelarmatuur kantoor

Voordelen Pendelarmatuur kantoor

Pendelarmaturen zijn zoals eerder vermeld de perfecte oplossing voor ieder kantoor. Dit kom dankzij de volgende voordelen:

 • Modern en stijlvol
 • Juiste verlichting, wat bijdraagt aan de productiviteit van uw werknemers of collega’s;
 • configureerbaar zodat iedere pendelarmatuur aangepast kan worden aan de ruimte;
 • Dimbaar
 • De Pendelarmatuur kantoor kan op iedere hoogte worden gehangen, zodat deze zich aanpast aan de hoogte/vorm van de tafel.

Naast dat u de lamp zelf kunt installeren, is het ook mogelijk om de lamp te laten installeren door het technische team van Zautsen Kantoorinrichting.

Pendelarmatuur kantoor: de producten

In ons assortiment van Zautsen Kantoorinrichting vindt u diverse producten. Hier een paar voorbeelden van een pendelarmatuur voor op kantoor:

Contactformulier

  queralt pendelarmatuur
  tarquin pendelarmatuur

  De QUERALT is geschikt voor grote vergaderzalen of bijvoorbeeld bij een receptie/ontvangstruimte. Dankzij haar slanke design, en het goede lichtopbrengst maakt dit de pendelarmatuur uitermate geschikt voor vele ruimtes.

  De TARQUIN is een pendelarmatuur die gebruikt kan worden boven bijvoorbeeld ronde vergadertafels. Doormiddel van haar ronde design schijnt het in een egale verdeling naar beneden en verlicht het de hele ruimte.

  De prijzen zijn vanaf €299,- (ex. Btw)

  Verlichtingsplan en advies

  Wij van Zautsen Kantoorinrichting kunnen u helpen met het verlichtingsplan voor uw kantoor, doormiddel van een verlichtingsplan kunt u zien via een plattegrond waar uw pendelarmatuur komt te hangen.

  Twijfelt u nog altijd? Weet u niet welke pendelarmatuur de juiste is voor uw ruimte? Of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor gratis advies, zowel online als onder het genot van een kop koffie. Wij verlichten u dan van uw twijfels!

  Contactformulier

   Liever telefonisch contact?

   Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

   Download gratis ons e-book.