Duo zit sta bureau

Waarom kiezen voor een duo zit sta bureau? Bij Zautsen Kantoorinrichting vertellen we u graag de voordelen van een duo zit sta bureau.

Voordelen duo zit sta bureau

In plaats van alleen maar zittend uw werkdag door te komen heeft u met een duo zit sta bureau de mogelijkheid deze positie af te wisselen met een staande houding. Hierdoor creëert u meer doorbloeding door uw lichaam en een minder statische houding gedurende de werkdag. Dit resultaat aanzienlijk in de belasting van uw rug, schouder en nek.

duo zit sta bureau

De voordelen van aan Duo zit sta bureau op een rij:

  • Hoge productiviteit, meer energie
  • Minder rug, nek en schouderklachten door meer beweging
  • Verbranden van meer calorieën
  • Reductie ziekteverzuim

Opties en mogelijkheden duo zit sta bureau

Belangrijk vinden wij dat uw bureau geheel is samen te stellen naar uw eigen stijl en passend bij uw werkomgeving. U kunt zelf het kantenband van uw tafelblad in de gewenste kleur samenstellen. Wilt u weten hoe het bureau tot leven komt in uw werkplek? Neem dan contact met ons op. Met onze handige software kunnen wij uw zit sta bureau in uw kantoor tot leven laten komen.

3D configurator

Klik hier om uw bureaus zelf samen te stellen met onze handige configurator. Komt u er niet uit? neem dan gerust contact met ons op.

duo zit sta bureau

TIP!

Vraag eens een vriend of kennis die gebruik maakt van een duo sta bureau hoe zijn of haar ervaringen zijn!

Milieu

Onze zit sta bureaus zijn voor hoogwaardige materialen en voor 99% recyclebaar. Wij vinden het belangrijk dat onze fabrikanten dezelfde waarden voor milieu hebben als wij.

milieu

Vragen? Wij horen ze graag.

Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 045 200 0075 of mail met ons info@zautsenkantoorinrichting.nl Wij adviseren u graag over mogelijkheden van het zit sta bureau.

Contactformulier

    Liever telefonisch contact?

    Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

    Download gratis ons e-book.