Sedus air

De Sedus air is een belangrijk designmeubelstuk, hij staat – in vergelijking met een kast of tafel – zeer dicht bij het lichaam. U gebruikt het vaak en daarom vinden wij het belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Sedus air | Je oprecht prettig voelen

Geconcentreerd en rechtop werken of gewoon eens ontspannen achteroverleunen? Met de Sedus air design bureaustoel kan het allebei. Dankzij de zeer hoge rugleuning bieden ze in iedere positie optimale ondersteuning.

Kantoorstoel

Design en functie

Hoe en waar er ook gewerkt wordt – de werkomgevingen, taken en behoeften zijn verschillend. Daarom verschillen de eisen aan de uitrusting en de individuele wensen voor de perfecte design bureaustoel. Dus hoe praktisch zou een bureaustoel zijn die aan alle wensen kan voldoen?. Deze bureaustoel voldoet aan deze eisen!

meerdere kantoorstoelen
design kantoorstoel

Ergonomie en Functie

Comfortabel zitten combineert doordachte functie en ergonomische aspecten. Met de doorontwikkeling van de beproefde dorsokinetica is een concept ingebouwd dat zowel bewegingsvrijheid als actieve ondersteuning combineert. Het flexibele element maakt de rugleuning mobiel en zorgt ervoor dat zij de gebruiker kan volgen en bij elke beweging steun biedt.

Samenstellen van de Sedus Air

Belangrijk om bij de samenstelling van de design bureaustoel rekening te houden met de stijl en identiteit van de werkomgeving. Als onze design bureaustoelen zijn dan ook geheel samen te stellen naargelang uw wensen. Niet alleen in ergonomische zin, maar ook qua design.

stappenplan stoel instellen

TIP!

Motivatie ontstaat als men in de loop van een intensieve werkdag ook even lekker ontspannen mag achteroverleunen. Even ontspannen, zijn gedachten de vrije loop laten in je Sedus air kantoorstoel.

Demo of proefplaatsing?

De Sedus air is een belangrijk meubelstuk, hij staat – in vergelijking met een kast of tafel – zeer dicht bij het lichaam. U gebruikt het vaak en daarom vinden wij het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Het is daarom mogelijk om de bureaustoel te komen testen of dat wij hem een tijdje proefplaatsen zodat u in de praktijk de design bureaustoel kunt ervaren.

Contact over Sedus Air

Interesse gekregen in de Sedus air? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Tijdens dit gesprek bekijken we graag de mogelijkheden voor u.

Contactformulier

    Liever telefonisch contact?

    Wij adviseren u graag geheel kosteloos en vrijblijvend.

    Download gratis ons e-book.