Blog: Waarom investeren in uw belangrijkste kapitaal?

Blog: Waarom investeren in uw belangrijkste kapitaal?

Leestijd: 4-5 minuten

Geschreven door: Dennis Zautsen

Waarom investeren in het belangrijkste kapitaal van uw organisatie? Wij van Zautsen Kantoorinrichting vertellen u graag meer over de vele voordelen die u organisatie ermee kan behalen.

Heel vaak zien we bij de aanschaf van een nieuwe kantoorinrichting dat er te vaak gedacht wordt vanuit de kostenpost die dit met zich meebrengt en er veelal gekozen wordt om het budget zo veel mogelijk te beperken. Denk daarom meer als een investeerder als het gaat om uw nieuwe kantoorinrichting en bekijk de ROI mogelijkheden eens op rijtje:

10 feiten wat een kantoorinrichting voor uw bedrijf kan betekenen

  1. Samenwerking

Medewerkers leren 70 % van datgene wat ze van hun werk weten van de collega’s met wie ze samenwerken. Een teamgericht kantoor bevorderd de samenwerking en innovatiekracht van de organisatie.

  1. Welzijn

Het belangrijkste kapitaal van een onderneming zijn de mensen met hun ideeën. Een kantooromgeving waar de mens centraal staat bevorder het welzijn

  1. Ergonomie

De eerste zaken die voor het welzijn van medewerkers in het leven zijn geroepen is de Arbowet. belangrijk om deze zaken goed op orde te hebben en hierin te adviseren. Ook hier proberen we verder te kijken naar alleen de Arbo regels en te bekijken hoe we medewerkers kunnen prikkelen hun vaardigheden en bekwaamheden te testen

  1. Personeel aantrekken

Een eerste indruk maken met een kantooromgeving is bepalend voor de algehele indruk van de sollicitant en bepaalt mede of deze kiest voor uw organisatie

  1. Personeel behouden

Je kunt maar één keer de eerste indruk maken op uw klanten, relaties en werknemers. Een afgestemde projectinrichting van kleur, materiaal en kwaliteit creëert een identiteit. Het is belangrijk uw identiteit terug te laten komen in uw projectinrichting

  1. Sociale behoefte

Mensen zijn verschillend in hun sociaal-communicatieve behoeften. De ene persoon is meer gericht op ontmoeting dan de ander. Dit komt door de communicatiestijl van een persoon; de emotieve, de cognitieve of de actiegerichte communicatiestijl. De ultieme werkomgeving stemmen wij af op de communicatiestijlen van jullie mensen.

  1. Productiviteit

Door de juiste kantoorinrichting en hulpmiddelen te kiezen kunnen medewerkers efficiënter en daarom productiever werken. Goede concentratieplekken dragen hierin enorm bij.

  1. Communicatie

We zien bij de verschillende generaties. (babyboomers, Generatie X/Y en Millenials ) dat er andere manieren van werken gewenst is. Waar aanzien en zekerheid voor de oudere belangrijk zijn is dat voor jongeren erkenning, plezier en vrijheid. De kantooromgeving moet een mix worden waar aan alle generaties gedacht wordt. 

  1. Vitaliteit en gezondheid

Wij hebben een aantal producten in ons assortiment opgenomen die bijdragen aan de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. Gezonde voeding (gedrag stimuleren & volhouden) Sociaal contact, ergonomische producten en rust en focus zijn daarin belangrijke pijlers om het welzijn te bevorderen.

  1. Hybride werken

De activiteiten die op de werkplek plaatsvinden, zijn door het hybride werken veranderd. Dit betekent dat er ook een andere projectinrichting nodig is om deze activiteiten te ondersteunen.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom investeren in uw belangrijkste kapitaal? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Download gratis ons e-book.